Please wait...


Mine behandlinger:

Hva kan jeg
friste med?Biopatisk 1.gangs konsultasjon

2. timer

En biopatisk 1.ganskonsultasjon er en «full sjekk» av din helse status. Den består av anamnese, analyser, behandling og en biopatisk kur.

Les mer om biopati lenger ned på siden.


Biopatisk oppfølgingstime

1,5 time

Dette er en time hvor vi følger opp den biopatiske kuren, og gjør endringer om nødvendig. Det er også en time hvor vi fortsetter mer målrettet med behandlingen.Fotsoneterapi

40 minutter

Fotsoneterapi er en god behandlingsform som kan være meget effektiv. Behandlingen tar 40 minutter, fordelt på begge føttene. Noen punkter kan være mer ømme enn andre, men det er dette som er indikasjon på en ubalanse.

Fotsoneterapi er også kjent som reflexologi eller soneterapi. Det finnes soner for hele kroppen i føttene, og ved å trykke på foten blir de valgte punktene stimulert. Soneterapi er kjent for å øke blodsirkulasjon, bryte ned spenninger og kroppen sin evne til selvhelbreding.


Øreakupunktur

40 minutter

Dette er en avslappende behandling. Vi bruker 10 minutter på å finne punktene i øret som er mest henstiktsmessig å behandle utifra ditt behov. Deretter kan du slappe av i 30 minutter mens nålene gjør den jobben kroppen din tillater.

Øreakupunktur er også kjent som reflexologi eller soneterapi. Det finnes soner for hele kroppen i øret, og ved nåler blir de valgte punktene stimulert. Soneterapi er kjent for å øke blodsirkulasjon, bryte ned spenninger og øke kroppen sin evne til selvhelbreding.
Bedring skjer over tid!

Vær tålmodig!

Det anbefales flere behandlinger for et varig resultat
PrislisteBestill time

En biopatisk 1.gangskonsultasjon består av fire deler:

I biopatien sier vi at optimal helse er at kroppen er i symbiose, altså i balanse. Vi ser din helse innenifra og ut, og som en helhet. I en behandling er det min jobb å finne ut hvor dine ubalanser sitter, hvor du har svakheter, og deretter vil vi sammen jobbe for å balansere kroppen, og styrke dine svakheter, slik at helsen din kommer tilbake til symbiose.

Din unike historie

#1 ANAMNESE


Anamnese er din sykdomshistorikk, dine nåværende plager og hvordan du har det. Målet med denne praten er å bli kjent med deg og begynne å få klarhet i hvordan din helse har utviklet seg.


Dine styrker og svakheter

#2 ANALYSE


Analysene brukes for å kartlegge hvor eventuelle svakheter sitter i kroppen, og dermed et bildet på hva som skal styrkes. Irisanalyse(Øye), polysantest(stikk i fingeren) og tungeanalyse er metoder som brukes.Gir kroppen en boost

#3 BEHANDLING


Fotsoneterapi og øreakupunktur er behandlingformene som blir brukt i biopatien. Hele kroppen din har egne soner gjenspeilet i bl.a. ditt øret og på dine føtter. Ved å stimulere punkter i øret og på føttene vil det stimulere samme punkter i kroppen.


Få balanse

#4 Biopatisk kur


En  biopatisk kur er spesielt tilpasset dine behov og er verktøy for å få kroppen din tilbake i balanse.Nettråd

Et tilbud til deg som ikke vet eller ønsker å bestille time,
kanskje du ikke er sikker på om du trenger,
eller du har noe spørsmål du gjerne vil ha gode svar på.
Skriv til meg

naturlignokhvit

Ta vare på din helse

Kontakt meg:
marlene@naturlignok.no
+47 92490089
Rasmus Winderens vei 51, 0373 Oslo

Recent Posts

Copyright Naturlignok 2020. All rights reserved